Două eleve de 18 ani s-au luat la bătaie pe holurile Liceului Tehnologic din Hunedoara, înainte de simularea examenului de Bacalaureat.

Se pare că una dintre eleve a jignit-o pe mama celeilalte, aşa că eleva şi-a pălmuit colega şi a lovit-o cu picioarele. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum, de la câteva palme până la o lovitură cu piciorul nu au trecut decât câteva secunde.

Poliţia a declanşat o anchetă, după ce eleva de clasa a XII-a a depus o plângere reclamând că a fost bătută de o colegă şi de mama acesteia, îngrijitoare la şcoală, chiar pe holurile unităţii, iar un agent de pază care a văzut incidentul nu a intervenit.

"În cauză s-a deschis un dosar penal şi se efectuează cercetări. Tânăra a fost îndrumată să se prezinte la medicul legist în vederea obţinerii unui certificat medico-legal care să ateste de câte zile de îngrijiri medicale are nevoie", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara, Bogdan Niţu. Şi conducerea Liceul Tehnologic din Hunedoara a început o anchetă internă în acest caz.