Sfârşit tragic în cazul unei bătăi iscate duminică seară în localitatea bihoreană Cheşa, comuna Cociuba Mare.

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a murit, după ce s-a luat la harță cu un consătean, iar la un moment dat a căzut, sub ploaia de pumni, și s-a lovit puternic în zona capului. Partenerul său de bătaie, un tânăr de 32 de ani, a fost reținut, după cum au relatat sursele BIHOREANULUI.

Informaţia a fost confirmată de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, care au deschis o anchetă în caz, şi au precizat că bătăuşul a primit calitatea de suspect.

"Pot să vă confirm că aseară, în jurul orei 21, a avut loc o altercaţie în localitatea Cheşa, comuna Cociuba Mare. Persoana vătămată a fost agresată de către suspect. Acesta i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnul la nivelul feţei, iar victima a căzut, fiind ulterior transportată la spital, unde, în jurul orei 4.30 a decedat", a declarat BIHOREANULUI prim procurorul adjunct al Parchetului Bihor, Dida Naghiu.

Aceasta a mai precizat că bătuşul a fost reţinut în cursul zilei de luni. El este audiat, în prezent, urmând ca la final anchetatorii să decidă dacă va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor localnici, scandalul dintre cei doi ar fi izbucnit pe fondul consumului de alcool. Circumstanţele exacte ale evenimentului urmează să fie stabilite, însă, în urma anchetei.