Scene extrem de violente în Centrul Vechi din Capitală. Mai mulţi tineri s-au bătut, iar doi dintre ei au fost lăsaţi inconştienţi, în plină stradă.

Potrivit agenţiei de ştiri Mediafax, evenimentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică. Inidentul a fost filmat cu telefonul mobil, iar din imaginile publicate pe Facebook se poate observa cum doi bărbaţi cad inconştienţi în urma unor lovituri în zona capului.

Evenimentul s-a produs pe raza sectorului 3.  "Poliţiştii Secţiei 10 ajunşi la faţa locului au identificat 3 bărbaţi, doi dintre ei precizând că au fost implicaţi într-un conflict fizic. Nu au dorit să depună plângere şi nici să fie transportaţi la spital pentru îngrijiri. Au precizat că analizează, dacă vor formula sau nu plângere împotriva celor care i-au agresat", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Totuşi, Poliţia s-a autosesizat în acest caz după ce a văzut filmarea bătăi pe Facebook. Imaginile sunt de o violenţă rară.

"Precizăm că pe baza imaginilor apărute în spaţiul public, DGPMB s-a sesizat din oficiu, prin Secţia 10 Poliţie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, în vederea identificării tuturor participanţilor şi pentru aplicarea măsurilor legale", a precizat, conform sursei citate, Poliţiei Capitalei.

VIDEO, aici! Atenție, imagini șocante!