Festivalul Medieval continuă, duminică, în Cetatea Oradea, cu concerte de muxică medievală şi bătăi pentru apărarea Cetăţii.

Dacă prima parte a zilei a fost rezervată unor competiţii de tir cu arcul, dar şi poveştilor tradiţionale pentru copii, a doua parte a zilei este dedicată concertelor.

Între orele 18 şi19, în Curtea Palatului Princiar, orădenii vor putea retrăi atmosfera de pe vremuri cu un nou concert de muzică medievală, cu trupa Huniadi Cantores.

Între orele 19 şi 20, în curtea Cetăţii, va fi o nouă bătălie pentru apărarea fortăreţei, iar festivalul va culmina cu un concert Subcarpaţi care va avea loc între orele 21 şi 22.

Zilele de vineri şi sâmbătă au fost pline în fortăreaţa orădeană. Bătăliile, concertele medievale fiind foarte gustate în special de copii. Seara a fost încheiată de un super show de jonglerii cu focul, oferite de Hypnosis.

Vezi mai jos cum a fost atmosfera la evenimentele de sâmbătă!

Citiţi şi articolul ""Să facem sex!": Ada Milea a fost alungată de ploaie, iar Vama şi-a început concertul de la Oradea cu... sex! (FOTO / VIDEO)"