Catalin Botezatu le-a testat concurentelor de la Next Top Model abilitatea de a pasi pe tocuri, pe treptele scarii interioare ale unei cladiri din Capitala. Dar rezultatele au fost dezastruoase deoarece multe dintre fetele care au defilat in tocuri de 15 centimentri s-au impiedicat si au cazut.

Doua dintre concurente, Lucia si Ema, erau mai precocupate sa se certe. Dupa prezentare, Ema a apostrofat-o pe Lucia, care a izbucnit apoi. Ea a acuzat-o pe Ema ca ar fi un "copil prost", dar a mai spus ca nu stie nici macar sa se exprime. Mai mult, Lucia a spus ca fata cealalta ii inspira mila.

Dupa ce ajung acasa, fetele de la Next Top Model se strang la discutii in bucatarie. Ema a aminitit discutia pe care a avut-o cu Lucia si a spus despre aceasta ca are creierul "cat o stafida".

Lucia a reactionat prompt si i-a turnat o sticla de apa in cap. Ema riposteaza si a udat-o pe Lucia din cap pana in picioare. Si atunci a inceput paruiala, in timp ce Ema dadea din picioare, Lucia a tinut-o la stramtoare. Dupa un timp, restul fetelor au reusit sa le desparta.

La jurizare, Catalin Botezatu a facut prima oara o eliminare pentru indisciplina, subliniind ca violenta nu e permisa in concurs.