În ciuda acuzelor USR că între PNL şi PSD ar exista un "blat", cel puţin în Bihor nici vorbă de aşa ceva! În schimb, traseism şi oportunism cât încape!

O dovadă e că de câteva săptămâni, după cum a aflat Bihorel, liberalii încearcă să racoleze 10 din cei 26 primari PSD-işti, ca să candideze pentru un nou mandat în numele lor, ceea ce, zic ei, la schimb le-ar asigura majoritatea în viitorul Consiliu Judeţean, fără să depindă nici de eternii UDMR-işti, nici de gălăgioşii USR-işti.

Strategia, însă, nu e deloc pe placul liberalilor veterani din unele localităţi vizate. Cei mai nemulţumiţi sunt cei din Sânmartin, fiindcă edilul Cristian Laza, ales în 2016 ca PSD-ist după ce anterior fusese membru la liberali, ar fi "reciclabil" ca PNL-ist.

Un candidat mult mai bun, în ochii localnicilor, ar fi preferatul lor, Florin Bungău, patronul cunoscutei firme Dezma Auto, specializate în comerţul cu piese şi subansamble auto second hand. Singura certitudine e, deocamdată, că vânând primari PSD, de fapt PNL-iştii îşi bagă mortu-n casă.