CSM Frigoconti Oradea şi Spandau Berlin se vor reîntâlni în cupele europene, urmând să dispute sfertul de finală din Cupa LEN. În ultima perioadă, cele două echipe s-au mai întâlnit în cadru „internaţional".

În primul tur al Ligii Campionilor, Spandau a dispus de CSM Oradea cu 11-8, în turneul organizat chiar de campioana Germaniei. În schimb, la turneul internaţional Memorialul „Nicolae Rujinschi", orădenii au dispus de Spandau cu 10-6.

Pirn prisma celor două rezultate se poate spune că va fi o dublă fără un favorit cert, în care campionii României au avantajul de a tranşa calificarea în semifinale, în propriul bazin, după ce vor fi disputat turul la Berlin.

Site-ul oficial al echipei germane titrează: „E pentru a treia oară Oradea!" şi susţine că acesta va fi cu adevărat un meci decisiv după ce scorul general la victorii este de 1-1.

Până la ora jocurilor cu germanii, poloiştii orădeni vor juca pe 6 ianuarie la Koscie, cu echipa locală Hornets, în Interliga Europa (o competiţie internaţională pentru echipe din Ungaria, Serbia, Slovacia şi România) şi vor disputa dubla de campionat cu Poli Cluj.


Cupa LEN - Sferturi de finală

Brescia (Italia) - Marseille (Franţa)
Ferencavros (Ungaria) - Rari Nantes Savona (Italia)
Cattaro (Munetegru) - Primorje Erste Banka (Croaţia)
Spandau Berlin (Germania) - CSM FRIGO CONTI ORADEA

*Turul este programat pe 16 ianuarie, returul pe 3 februarie