Un consilier local ALDE din comuna Chiajna a fost filmat în timp ce lovea brutal, cu piciorul, un tânăr.

Scandalul a pornit pentru că tânărul, chiriaş în apartamentul unui cunoscut de-al lui Romeo Rasdan, nu a vrut să renunţe la garanţia de 300 de euro plătită când s-a mutat, scrie adevarul.ro. Drept urmare, proprietarii au chemat consilierul local în ajutor, pentru a-şi evacua chiriaşii.

"Te şi f... şi nici nu îţi dau banii!", strigă Rasdan la chiriaş, vizibil nervos. Apoi îl loveşte direct cu piciorul, cerându-i să nu-l mai filmeze.

Bătăuşul nu este la prima faptă de acest gen, mai scrie sursa citată. În 2010, pe când era consilier local PSD, Romeo Rasdan a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat, alături de un grup de interlopi, pentru că a bătut cu bestialitate un tânăr. Victima a fost lăsată în comă în faţa Spitalului Universitar din Capitală de către Romeo Rasdan. Instanţa a hotărât, ulterior, judecarea consilierului în stare de libertate. 

După ce au vizionat filmulul agresiunii, şefii ALDE cer filialei Ilfov să îl excludă din partid pe bătăuş. ”Gestul domnului Rasdan este unul impardonabil, iar acesta va suporta consecinţele legale care decurg în urma comportamentului său necontrolat. ALDE nu agreează un asemenea comportament violent şi total neadecvat din partea reprezentanţilor săi. În consecinţă, ALDE  se delimitează de gestul brutal al domnului Rasdan”, se arată într-un comunicat de presă al ALDE.