"Batman versus Superman: Zorii Dreptăţii" este unul dintre cele mai aşteptate filme în cinematografe, anul acesta. Biletele s-au pus deja în vânzare şi la Cortina Cinema Digiplex, în Oradea Shopping City, pentru avanpremiera care va fi proiectată în 23 şi 24 Martie, la orele 20:00, 20:30 şi 22:50.

Rivalitatea dintre Batman şi Superman este adusă pe marile ecrane în cel mai spectaculos mod. Se întâmplă că locuitorii oraşului Gotham încep să pună la îndoială nevoia de a avea un super-erou, întrucât a ajuns să le inspire teamă prin acţiunile sale. Atmosfera de suspiciune şi neîncredere care se creează îi va aduce pe Batman şi pe Superman într-o confruntare directă. Cât timp cei doi super-eroi sunt ocupaţi să se lupte între ei, apare o nouă ameninţare ce pune omenirea într-un mare pericol.

Cel mai nou trailer le dezvăluie faniilor că vor avea parte de o aventură incredibilă, alături de cei mai tari super-eroi. Una dintre cele mai mari surprize ale trailerului este prezenţa Generalului Zod în film, iar Gal Gadot - Wonder Woman arată impresionant în plină acţiune, salvându-i pe Batman şi pe Superman. În plus, trailerul oferă fanilor mai multe imagini cu Bruce Wayne (Ben Affleck) şi Clark Kent (Henry Cavill), fără costumele celor doi super-eroi pe care îi înfăţişează, Batman şi Superman.

Cea mai aşteptată bătălie a anului în cinematografe, cea dintre Cavalerul Negru şi Omul de Oţel, se dă la Cortina Cinema Digiplex în Oradea Shopping City!

Biletele pentru "Batman versus Superman: Zorii Dreptăţii" se pot achiziţiona direct de la casele de bilete Cortina Cinema Digiplex sau prin aplicaţia mobilă Cinemagia.

Rezervările se pot face la telefon: 0755 332211, 0359 173044, 0359 173033, 0359 173055 sau on-line pe http://oradeashoppingcity.ro/ro/filme/item/1825-batman-vs-superman-zorii-dreptatii.

Urmăriţi şi facebook.com/OradeaShoppingCity pentru a afla ultimele noutăţi despre filmul anului - Batman versus Superman: Zorii Dreptăţii.

Cele mai tari filme din 2016 se văd la Cortina Cinema Digiplex, în Oradea Shopping City!

(Advertorial)