"Am primit sesizări de la cetăţeni că primarul PDL din comuna Olcea (n.r. Flore Bocşe) e în stare de ebrietate în centrul satului Hodişel şi le strigă oamenilor să meargă să voteze cu Traian Băsescu. Am mai fost anunţaţi că în localitatea Cheţ, doamna Maria Busa, angajată a primăriei, transportă alegători romi şi declară că e în timpul serviciului şi se ocupă cu mobilizarea la vot. Deocamdată doamna a renunţat la treaba asta, după ce colegii noştri au ameninţat că sună la presă şi la Biroul Electoral Judeţean", au declarat surse din cadrul PSD Bihor.

Alte sesizări primite din judeţ sunt legate de comunele Borod şi Bulz, unde primari ai PNL transportă alegătorii cu maşinile personale la vot. "Am aflat că la Drăgeşti primăriţa (n.r. Sabina Fărcuţa, PDL) condiţionează acordarea de ajutoare alegătorilor romi de urcarea într-un microbus care îi transportă la vot! Colegii mei vor sesiza Biroul Electoral Judeţean în legătură cu asta", au spus aceleaşi surse.

Deocamdată, la Biroul Electoral Judeţean Bihor nu a fost depusă nicio sesizare scrisă vizavi de acest fapt.

Până la ora 13, în judeţul Bihor pentru alegerea preşedintelui s-au prezentat 18,45% dintre cetăţenii cu drept de vot, iar pentru referendum - 17,30.