Polițiștii au deschis dosar penal în cazul unui bihorean de 35 de ani care vineri seara, după ce a consumat alcool, a urcat la volanul unui Ford, deși nu are permis de conducere. El a provocat un accident, iar o femeie de 27 de ani și un copil de un an, ambii pasageri în mașina condusă de șoferul nesăbuit, au fost răniți. 

„Vineri, 7 iulie, la ora 21.40, pe drumul județean 709, în localitatea bihoreană Batăr, un bărbat de 35 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune cu un autoturism staționat în afara părții carosabile”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, comisarul-șef Alina Fărcuța, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Județean Bihor. 

În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii s-a constatat că bărbatul de 35 de ani care conducea autoturismul prezenta o concentrație alcoolică de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit sursei citate. 

Bărbatului din Batăr i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. 

„În urma accidentului rutier, un minor de un an și o femeie de 27 de ani, pasageri în primul autoturism, au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, a mai precizat comisarul-șef Fărcuța. 

Polițiștii Biroului Rutier Salonta au deschis dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!