Un orădean şi-a petrecut noaptea în Arestul Poliţiei Bihor, după ce, duminică, a urcat beat la volan, a acroșat o ambulanţă, iar apoi a lovit şi 10 stâlpişori de protecţie de pe marginea drumului.

Totul s-a petrecut în jurul orei 13.45, când bărbatul de 50 de ani, conducând o autoutilitară pe Bdul. Magheru înspre strada Louis Pasteur, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de o autospecială de ambulanţă care circula în faţa sa şi a lovit-o din spate.

Accidentul nu s-a soldat cu victime, dar nu s-a oprit aici.

"În urma producerii evenimentului rutier, bărbatul de 50 de ani, care conducea autoutilitara, şi-a continuat deplasarea până pe strada Louis Pasteur, unde nu a adaptat viteza de deplasare la efectuarea unui viraj la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a acroşat 10 stâlpi de protecţie de pe marginea carosabilului, iar apoi a lovit un stâlp de iluminat public stradal, de pe strada Louis Pasteur", explică un comunicat transmis luni de Poliţia Bihor.

La testarea cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că şoferul era beat bine, având o concentraţie alcoolică de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

foto: Facebook / grupul INFO TRAFIC BIHOR & ORADEA / Colbea Laurențiu

"Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar în urma administrării probatoriului, poliţiştii Serviciului Rutier au dispus reţinerea bărbatului de 50 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor", mai arată comunicatul.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!