În organizarea Clubului Sportiv Sănătatea Oradea şi a Opel West, în acest sfârşit de săptămână se vor desfăşura întrecerile ediţiei a X-a a Cupei Opel West la tenis de câmp .

Competiţia, care se va desfăşura de vineri până duminică, la terenurile Bazei Sportive Sănătatea, este adresată veteranilor şi se va desfăşura pe cinci categorii, +35 ani, +40 ani, +45 ani, +50 ani şi +55 ani. Categoriile de +35 şi +55 ani se vor desfăşura şi la dublu.

Sunt aşteptaţi aproximativ 70 de concurenţi, care vor proveni din Oradea, Suceava, Zalău, Baia Mare, Satu Mare şi Salonta.

Competiţia este înscrisă în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Tenis pentru veterani şi este de categoria a VI-a, "cel mai mare grad organizat de cluburi, gradul V fiind deja pentru turnee internaţionale", după cum a precizat Kovacs Jozsef, directorul clubului Sănătatea.

Întrecerile vor debuta vineri de la ora 10, finalele fiind programate pentru duminică, de la aceeaşi oră, 10.

Arbitru principal al turneului va fi Benedek Elek din Satu Mare, iar mingile cu care se va juca vor fi Dunlop Fort.

La final, se vor acorda premii pentru laureaţi, precum şi diplome şi cupe, fondul de premiere fiind de 3000 de lei. "În caz că vor fi şi doamne sau domnişoare doritoare să participe, atunci vom face o categorie open şi la feminin",  a  mai declarat Kovacs Jozsef, principalul organizator.