Terenul sintetic de fotbal acoperit de la Baza Sportivă Tineretului are o nouă suprafaţă de joc, de ultimă generaţie. Deşi au trecut doar 4 ani de când a fost inaugurat terenul, administratorul bazei, omul de afaceri Spiros Baltsavias, a decis să schimbe suprafaţa de joc deoarece "dorim să oferim clienţilor noştri o suprafaţă impecabilă".

"După 4 ani, avem o suprafaţă sintetică nouă la terenul acoperit, care a fost prea solicitat şi de copiii de la Şcoala Sportivă, dar şi de cei care doreau să închirieze suprafaţa de joc. Acum, după numai 4 ani, avem un gazon nou, de 55 mm monofilament, de ultimă generaţie, care are şi omologare FIFA. Vrem să mulţumim clienţii cu această schimbare, astfel încât să fie cât mai plăcut impresionaţi la joc. Iarba artificială mimează culoarea naturală", a mai declarat Spiros Baltsavias.

Grecul s-a stabilit în Oradea de mai mulţi ani şi a contribuit din plin la dezvoltarea şi creşterea numărului bazelor sportive sintetice din Bihor.

Inaugurarea noii suprafeţe de joc s-a desfăşurat joi seară, ocazie cu care a fost programat un meci demonstrativ între echipa AEK Oradea, campioana judeţului Bihor la minifotbal, şi echipa presei sportive orădene.

Meciul a strâns multe faze interesante de poartă, scorul nu a mai contat, însă şi jurnaliştii, chiar dacă au avut în faţă o echipă cu adevărat redutabilă, au dat dovadă de veleităţi fotbalistice.

Printre invitaţii la această inaugurare s-au numărat directorul adjunct al LPS Bihorul, Lucian Stance, deputatul Adrian Merca şi comisarul şef Liviu Ianţa, cei care au şi jucat, de altfel, în meciul demonstrativ.