După succesul înregistrat de ediţia 2017/2018, când au fost înregistrate la start nu mai puţin de 71 de echipe, au început înscrierile pentru noul sezon judeţean de minifotbal organizat la Baza Tineretului din Oradea.

Anul acesta se aşteaptă un aflux şi mai mare de participanţi. De altfel, potrivit organizatorilor, 64 de echipe din cele 71 înscrise anul trecut au confirmat deja prezența, pe lîngă care mai există 9 echipe noi doritoare să participe.

Echipele se pot înscrie la trei categorii: Campionatul Judeţean de Amatori, Campionatul Firmelor şi Instituţiilor Publice şi, în premieră, la Campionatul de Old-Boys +35 de ani. Toate campionatele sunt afiliate la Federaţia de Minifotbal din România.

Înscrierile se fac în continuare la Baza Tineretului şi telefonic la 0729/351.276, până în data de 16 septembrie. Taxa de joc pentru fiecare echipă va fi de 80 de lei.

Spiridon Baltsavias, administrator Baza Tineretului Oradea„Vom avea şi în noul sezon Divizia A şi Divizia B, două sau trei serii în campionatul firmelor şi în premieră un campionat pentru jucători de peste 35 de ani. Minifotbalul se dezvoltă foarte bine, în sezonul trecut am avut al doilea campionat ca amploare după Timiş, cu cele 71 de echipe înscrise. Nouă echipe bihorene au participat la turneul final, organizat de noi, iar pentru 2019 ne dorim să aducem la Oradea o competiţie finală”, a declarat Spyridon Baltsavias (foto), organizatorul campionatelor.

Administratorul Bazei Tineterului a mai anunţat că, din această lună, începe modernizarea terenului 5, care va fi acoperit cu balon, iar pe perioada de iarnă va fi încălzit pentru ca pasionaţii să îl poată folosi şi în sezonul rece.