Viceprimarul Ovidiu Mureşan a anunţat joi, că Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" va fi închis în perioada 20 iulie - 20 august pentru reparaţii.

Mai exact, este vorba despre vopsirea structurii metalice a construcţiei, care trebuie făcută obligatoriu o dată la patru ani.

"Licitaţia a fost câştigată de asocierea SC Vitan Exim şi SC Tingprod la suma de 207.525 lei fără TVA. Lucrările constau în curăţarea suprafeţelor, grunduirea acestora, vopsirea cu vopsea termospumantă, rezistentă la foc, şi aplicarea unui lac protector", a explicat pentru BIHOREANUL Tunde Benyovszki, director adjunct al AIO.

De asemenea, Bazinul Olimpic se confruntă cu probleme de infiltrare a apei din cauza liner-ului (materialul de culoare albastră care se montează peste cuva de inox şi asigură impermeabilitatea bazinului).

Municipalitatea nu a contractat încă o firmă care să realizeze lucrările de reparaţii. "Sperăm ca 15-20.000 de euro să ne ajungă să rezolvăm şi partea de liner pentru a putea asigura condiţiile competiţionale de Champions League pentru CSM Digi", a precizat Ovidiu Mureşan.

Mădălina Jugrestean