Un bărbat din Bihor este cercetat penal după ce a fost prins la volan în timp ce era beat criță. După testarea cu etilotestul, s-a aflat că bărbatul avea o concentrație alcoolică de nu mai puțin de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit unei informări transmise de IPJ Bihor, bărbatul a fost oprit în trafic marți seara, pe DN19, de către polițiștii secției din Valea lui Mihai. Este vorba despre un localnic din comuna Tarcea, în vârstă de 41 de ani, care nu doar că s-a urcat la volan în stare de ebrietate, ci are și permisul suspendat. 

„Marți, 17 mai a.c., la ora 18.10, pe D.N. 19, polițiștii Secției nr.11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai au depistat în trafic un bărbat de 41 de ani, din comuna Tarcea, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice”, se arată în comunicatul Poliției. 

Șoferului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii au întocmit dosar penal în cauză.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!