Un șofer „pericol public” a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii bihoreni și s-a ales cu dosar penal, după ce a fost prins în timp ce șofa prin Șușturogiu deși nu are permis de conducere și, în plus, era beat și a și refuzat recoltarea de probe biologice.

„La data de 15 iunie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier Bihor au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 45 de ani, din localitatea Șușturogiu, județul Bihor, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și refuzul conducătorului unui vehicul, de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis, luni, Poliția Bihor. 

Polițiștii detaliază că l-au prins pe șoferul de ocazie sâmbătă seara, în jurul orei 18.40, pe drumul comunal 32, în localitatea Șușturogiu, „în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și având o concentrație alcoolică de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat”.

„La solicitarea legală a polițiștilor, cel în cauză a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se mai arată informarea IPJ Bihor. 

Polițiștii Serviciului Rutier Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!