Beat criță, un bărbat din Șuncuiuș a urcat la volan și a lovit mașina parcată în spatele său când a vrut să pornească de pe loc. El a plecat de la fața locului, dar a fost găsit de polițiști.

Potrivit unui comunicat transmis de biroul de presă al Poliţiei Bihor, accidentul a fost sesizat la 112 la ora 16.58, pe drumul comunal 177.

La faţa locului, poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene şi cei ai Compartimentului Rutier Aleşd au constatat că un bărbat în vârstă de 47 de ani, aflat la volanul unei maşini, la pornirea de pe loc, „ar fi acroşat cu partea din spate un alt autoturism care se afla în spatele acestuia”. 

După impact, bărbatul în vârstă de 47 de ani - cu reşedinţa în Şuncuiuş, dar cu domiciliul în municipiul Târgu Mureş - a continuat să se deplaseze pe o distanţă de circa 500 de metri, fiind ulterior identificat de poliţiştii rutieri.

Din fericire, nu au existat victime. Polițiștii au constatat însă că șoferul era beat. „În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 47 de ani prezenta o concentraţie alcoolică de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat. La solicitarea legală a poliţiştilor, bărbatul de 47 de ani a refuzat recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei", se arată în comunicat.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii refuz sau sustragere de la prelevarea mostrelor biologice.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!