Cauți un nou ghiozdan pentru copilul tău? Sau poate o tricicletă de Moș Nicolae? Cel mic a început diversificarea și e timpul pentru un scaun de masă stabil? Sau vrei ca piticul tău să se joace în siguranță și ai nevoie de un covor de joacă cu design modern și colorat? Pe toate acestea le poți găsi la Bebego Oradea.

Din data de 17 noiembrie s-a deschis în Oradea magazinul fizic Bebego, situat pe strada Eroul Marius Cosma nr.13, vizavi de curtea școlii Nicolae Bălcescu, fosta generală 8. 

Magazinul pune la dispoziție diverse articole pentru copii mai mari sau mai mici: ghiozdane și articole școlare, trotinete, cărucioare, biciclete, scaune auto, scaune de masă, seturi creative, articole de scris și colorat, jurnale și multe alte lucruri potrivite pentru a fi făcute cadou. 

Calitatea articolelor este superioară și prețurile sunt competitive, iar diversitatea este punctul forte al magazinului Bebego. Trebuie neapărat să-l vizitezi ca să vezi cât de multe articole necesare pentru copii poți găsi. Magazinul pune mare accent și pe siguranță și oferă doar articole care respectă standardele de siguranță. 

Luna cadourilor se apropie, așa că îți recomandăm un loc potrivit pentru a cumpăra un cadou deosebit pentru copilul tău. Magazinul se adresează în special părinților, dar și bunicilor sau prietenilor, care doresc să facă un cadou frumos persoanelor dragi. 

Magazinul are produse special destinate copiilor şi bebeluşilor: pentru amenajarea camerei, jucării, cărucioare și scaune auto, biciclete și alte articole de transport copii. Poți profita și de super reduceri de până la 50% la toată gama de produse.  

Informații și noutăți poți afla zi de zi pe pagina de Facebook: Bebego - Oradea.

Orar magazin: Luni - vineri între 08:00 - 17:00

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!