Senzuala Delia şi-a văzut visul cu o chii: s-a mutat împreună cu amantul! Bebeluşa Cronicii Cârcotaşilor (Prima TV), Delia Florea şi celebrul regizor de videoclipuri Dragoş Buliga se iubesc de mai bine de un an şi nimic nu pare să stea în calea fericirii lor, nici măcar faptul că regizorul este însurat şi că are două fetiţe, Alexandra (6 ani) şi Maria (3 ani).

Deşi bărbatul a mărturisit în repetate rânduri că va divorţa de soţia sa, Gina Buliga, de profesie fotograf, pentru a se iubi liniştit cu Delia, acesta nu a depus încă actele la judecătorie.

Pe de altă parte, pentru a-i dovedi Deliei că are intenţii serioase, Dragoş şi-a strâns hainele de acasă şi a părăsit căminul conjugal, lăsând în urmă o soţie şi doi copii mici.

Dacă în urmă cu jumătate de an, Gina Buliga ne mărturisea că va lupta din toate puterile pentru iubirea soţului său şi că nu o va lăsa pe bebeluşa Cronicii Cârcotaşilor să-i spargă casa, eforturile ei s-au dovedit a fi zadarnice.

Delia are 23 de ani şi a absolvit Facultatea de Jurnalism. În noiembrie 2003 a intrat ca dansatoare în echipa Cronicii Cârcotaşilor, iar de atunci a câştigat nenumărate premii la concursurile de dans.

Timp de patru ani a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu un alt crai din showbiz, DJ-ul Vali Bărbulescu.