Etapa a XXVIII-a a campionatului Ligii a III-a, Seria a V-a, le-a programat pe cele două formaţii să evolueze în deplasare. Dacă CF Bihorul Beiuş a făcut deplasarea la Timişoara, pentru confruntarea cu echipa a doua a clubului Politehnica, Unirea Valea lui Mihai a evoluat la Sebiş, cu formaţia locală Naţional.

Din păcate, doar una dintre cele două echipe bihorene a reuşit să obţină un rezultat pozitiv. Unirea Valea lui Mihai a remizat cu scorul de 1-1, la Sebiş, prin golul marcat de Dumiter în minutul 75.

Naţional a izbutit deschiderea scorului în primul mitan, prin Ember, în minutul 20, reuşita lui Dumiter din partea a doua aducând un punct important, mai ales în clasamentul adevărului, pentru bihoreni, care au ajuns acum la -8, iar în ierarhia la zi, cu 34 de puncte, ocupă locul XI.

Chiar dacă ocupă o poziţie de frunte, CF Bihorul Beiuş nu a reuşit să-şi confirme statutul pe malurile Begăi, pierzând cu scorul de 2-3 (2-1), în faţa echipei a doua a clubului Politehnica.

Meciul de la Timişoara a avut o desfăşurare foarte interesantă însă. După o primă repriză care le-a aparţinut oaspeţilor, CF Bihorul Beiuş au reuşit să puncteze prin Galea, în minutul 17, şi Paina, în minutul 43, primind în schimb un singur gol, în minutul 28, când a marcat Velici. În mitanul secund gazdele au alergat după egalare, pe care au reuşit-o tocmai în ultimul minut, prin M. Stancu, cel care a transformat o lovitură de la 11 metri. Însă, din păcate pentru beiuşeni, coşmarul nu s-a oprit aici: în minutul 2 al prelungirilor, Rogojinaru a dat lovitura de graţie şi a adus gazdelor toate cele trei puncte puse în joc.

În această antepenultima etapă, un rezultat interesant s-a mai consemnat la Reşiţa, acolo unde Flacăra Făget s-a impus cu un spectaculos scor de 6-2.

Liderul clasamentului, ACS Recaş nu a avut probleme, s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-0 în faţa celor de la Milenium Giarmata şi îşi continuă cursa solitară către cel de-al doilea eşalon.