Brandul Benvenuti lansează, joi, la Lotus Center o nouă campanie cu premii şi, în acelaşi timp, noua colecţie de încălţăminte şi accesorii toamnă-iarnă 2013.

Evenimentul va avea loc de la ora 19, când interpreta Antonia va începe un recital în zona cafenelelor Pellini Top şi Violet. Benvenuti o aduce pe Antonia în concert la Oradea şi datorită faptului că interpreta a devenit imaginea brandului.

Noua campanie, intitulată "Alege-ţi perechea norocoasă!", se desfăşoară în perioada 1 octombrie 2013 - 20 martie 2014 în întreaga reţea de magazine Benvenuti şi Enzo Bertini. Premiile puse în joc pentru cei care vor achiziţiona în produse în valoare de 400 de lei din aceste magazine sunt deosebit de importante. Cei care se înscriu în tombolă au şansa să câştige 1 din cele 3 autoturisme Mini Cooper în valoare de 100.000 lei, 7 premii constând în încălţăminte gratuită pe 10 ani, în valoare de 20.000 lei (TVA inclus) pentru fiecare premiu, 10 premii constând în încălţăminte în valoare de câte 3.000 de lei şi 80 de premii surpriză în valoare de câte 200 lei.

Premiile se vor acorda, bineînţeles, prin tragere la sorţi. Prima extragere este programată pe 5 decembrie la Oradea, când se va da primul Mini Cooper şi o parte din celelalte premii. A doua extragere va avea loc pe 25 martie 2014, tot la Oradea, când se vor cunoaşte ceilalţi doi câştigători ai maşinilor Mini Cooper.