Premierul Italiei, Silvio Berlusconi, a declarat în glumă, cu ocazia unui forum economic desfăşurat la Milano, că nu mai este "un playboy", ci doar "un playold" interesat totuşi de femei frumoase "dintr-un simţ al esteticului", scrie ediţia online a ziarului Il Messaggero.

"Am inaugurat politica deschiderii faţă de alţii, a prieteniei şi vrem să fim prieteni cu toate ţările din zona Mediteranei", a declarat Berlusconi adresându-se reprezentanţilor mediilor de afaceri şi diplomaţilor reuniţi cu ocazia Forumului Economic şi Financiar al Mediteranei (Euromed).

Berlusconi i-a îndemnat pe reprezentanţii ţărilor riverane Mării Mediterane să îşi promoveze imaginea inclusiv prin frumuseţea tinerelor din statele respective.

"Uneori, scoateţi în faţă şi tinere, domnilor ambasadori! Ştiu că şi acesta este un merit cu care toţi vă mândriţi. Noi le apreciem foarte mult pentru că suntem latini", a declarat, râzând, şeful Guvernului italian.

"Eu nu mai sunt un playboy, ci un playold, dar am în continuare posibilitatea de a-mi manifesta simţul esteticului", a glumit Berlusconi.