Un tânăr bihorean a fost bătut în propria-i casă de amicii cu care băuse cu câteva ore mai devreme. S-a întâmplat în satul Fonău din comuna Husasău de Tinca, iar agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore, au confirmat pentru BIHOREANUL reprezentanții Parchetului Oradea. 

Au tăbărât peste el în casă

Sursele BIHOREANULUI spun că scandalul a avut loc în noaptea de duminică spre luni. Cu câteva ore înainte, agresorii și victima băuseră împreună în casa unui vecin de-al lor din Fonău.

În cursul zilei, petrecăreții s-au luat la ceartă, dar confruntarea s-a oprit pe moment. Târziu în noapte, însă, puși pe harță, doi dintre ei au intrat în locuința victimei, pe care au trezit-o din somn și au luat-o la bătaie. 

Inițial, oamenii din zonă au transmis chiar că tânărul ar fi fost luat cu forța din locuință și dus de agresori cu o mașină pe șoselele din zonă, dar ar fi reușit să scape și să fugă spre sat. 

Doi bărbați, reținuți 

La solicitarea BIHOREANULUI, Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a transmis o informare legată de acest caz. 

„Două persoane de sex bărbătesc au consumat băuturi alcoolice în timpul zilei împreună cu persoana vătămată, fiind în relații de prietenie și, ulterior, în noaptea de 01.08.2022 au pătruns în locuința persoanei vătămate, situată în localitatea Fonău, unde au agresat-o fizic”, se arată în răspunsul transmis redactorului de către prim-procurorul adjunct Valentin Toduța. 

Conform documentului, „momentan, din probatoriul administrat în cauză nu rezultă cu certitudine săvârșirea altor fapte prevăzute de legea penală”. 

Cei doi agresori au fost reținuți pentru 24 de ore în urma incidentului, a mai transmis reprezentantul Parchetului Oradea. Sunt continuate cercetările în acest caz pentru loviri sau alte violențe și violare de domiciliu. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!