Bianca Drăguşanu a născut, luni, o fetiţă perfect sănătoasă pe numele ei Sofia Nataly. Partenerul ei de viaţă, Victor Slav, s-a declarat în culmea fericirii, mărturisind că, atunci când "îţi ţii copilul în braţe nimic nu mai contează" şi că "tăticul dă de băut".

"Azi 26-09-2016, am devenit mama! Multumesc Doamne, pentru minunea ce a venit in viața noastră! Sentimente frumoase, nemaitraite,si imposibil de descris!Bine ai venit Minunea noastră Sofia Nataly", a scris vedeta pe Facebook.

La rândul său, Slav s-a declarat cel mai fericit. "Azi 26 septembrie 2016 am asistat la nasterea fetitei mele Sofia. Un sentiment care nu poate fi exprimat in cuvinte. Dragii mei...daca nu aveti copii, nu mai stati pe ganduri", a scris Slav pe pagina sa de Facebook, pentru ca mai apoi, la Antena Stars, să intre în detalii: "Este un sentiment minunat, este total altceva din momentul în care-ţi ţii copilul în braţe nimic nu mai contează, totul se schimbă parcă în momentul ăla şi începe altă viaţă. Am strâns-o în braţe, nu mi-e frică s-o iau în braţe, s-o întorc pe toate părţile. Sunt foarte pregătit. Am stat în sală şi aş repeta oricând acest lucru", a povestit prezentatorul TV, potrivit site-ului libertatea.ro.

Slav a mai spus că micuţa a fost scoasă în 10 minute, "apoi a mai durat încă o jumătate de oră până s-a terminat totul", fetiţa măsurând 50 de centimetri şi 3,250 kg.

"Cred că o să avem nopţi albe, dar o să facem cu plăcere acest lucru. Sunt sigur că vor fi cele mai frumoase sărbători. Am sunat toată lumea, am dat mesaje.  A născut la ora 1:30… Îmi doresc şi un băiat, dar vedem. Sigur mie îmi este mult mai uşor să o iau în braţe, ei îi este frică. Tăticul dă de băut, da, sunt perfect de acord", a declarat Victor Slav la Antena Stars.

Sofia Nataly a venit pe lume la 3 ani de la nunta părinţilor săi. Bianca a reuşit să păstreze sarcina secretă mai multe luni, făcând marele anunţ abia în mai, când era deja gravidă în 5 luni, notează site-ul tabloidului Libertatea.

Sursa citată mai scrie că, pentru a-şi aduce fetiţa pe lume, Bianca Drăguşanu a ales cele mai bune condiţii, într-o clinică privată în Bucureşti, unde pe lângă operaţia cezariană, blonda va beneficia de servicii de cinci stele pe toată perioada internării şi de cursuri de îngrijirea nou-născutului. Preţul? 20.000 de lei, arată site-ul, Bianca "refuzând un contract barter pentru acest moment important din viaţa ei".

Drăguşanu este una dintre cele mai cunoscute ex prezentatoare TV, devenită celebră în special după ce a avut o relaţie amoroasă cu designerul Cătălin Botezatu. Pe 30 septembrie 2013, ea a mers la altar cu Victor Slav, care a divorţat, însă, după doar câteva luni, după ce a ea a avut o escapadă cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea. A urmat o întreagă telenovelă, în care tabloidele scriau ba că Bianca şi Victor s-au împăcat, ba că s-au despărţit, însă la un moment dat şi-au reînnoit relaţia.