Weekend-ul acesta va veni la Oradea cu surprize, atât pentru iubitoarele de modă cât şi pentru pasionaţii de şah.

"Pentru că sezonul rece şi-a intrat deja în drepturi la Oradea, trebuie să trecem la garderoba de toamnă. Bianca Drăguşanu va veni la Oradea cu sfaturi şi idei despre tendinţe şi cu o prezentare de modă, ce se va desfăşura la magazinul Euphoria din ERA Park", se afirmă în comunicatul organizatorilor.

Bianca Drăguşanu va prezenta sâmbătă colecţia de toamnă-iarnă BBY şi se va întâlni cu orădencele pentru a le arăta care sunt cele mai noi tendinţe în vestimentaţie. Prezentarea de modă va avea loc de la 17, în cursul serii urmând ca vedeta să aleagă câştigătoarea unei ţinute complete oferită de Euphoria Style.

Pe de altă parte, tot sâmbătă, de la ora 10, va avea loc şi Festivalul de Şah la care se vor putea înscrie copiii cu vârsta maximă de 14 ani. Concurenţii vor juca fiecare câte şapte runde de 10 minunte, în sistem eleveţian, iar la finalul competiţiei vor primi numeroase premii. Înscrierile se vor face la faţa locului, toate materialele pentru joc urmând a fi puse la dispoziţie de organizatori.