Devenite celebre prin intermediul emisiunilor "de scandal" de la miezul nopţii, dar şi datorită iubiţilor cu care s-au afişat de-a lungul timpului, Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu s-au afişat, vineri noaptea, în cel mai nou club din oraş, deschis în fosta fabrică Oradinum, din strada Vasile Alecsandri.

Cele două foste asistente de televiziune au venit vineri la Oradea, în clubul The One, pentru a participa, alături de mai multe manechine, la o prezentare de modă a colecţiei Bby, a cărei imagine sunt. Colecţia a fost adusă în Oradea de magazinul Euphoria Style.

Bianca Drăguşanu şi Daniela Crudu au atras bărbaţi dornici să le vadă, dar şi domnişoare care aşteptau să analizeze creaţiile care urmau să fie prezentate.

Deşi a iniţial a fost anunţată pentru ora 11.30, prezentarea a început cu aproximativ două ore mai târziu. Între timp, clubul s-a umplut, iar bărbaţii au format linii drepte în jurul locului pe unde au defilat vedetele de tabloid.

Cu bustul la vedere, cele două au schimbat mai multe rochii şi s-au perindat prin club, fiind evident admirate de bărbaţii prezenţi.