Reactia creatorului de moda vine dupa ce Cancan a publicat o fotografie care o surprindea pe iubita lui acasa la altul. Intr-o zi cu soare, Bianca a iesit la o cafea taman pe balconul dinamovistului Adrian Cristea.

bianca botezatu.jpgTanara sustine ca nu era singura, ci cu mai multe prietene si ca nu s-a intamplat nimic, iar afirmatiile ei sunt intarite si de fotbalist.

Dar Catalin Botezatu s-a suparat foc si i-a dat papucii. "Nu meritam sa imi faca asa ceva. Am facut pentru ea ce nu am facut pentru nimeni. Poate sunt niste zvonuri nedovedite, dar vin pe un fond emotional. Nu ma puteam ocupa de ea si de imaginea ei, cat sunt la ‘Dansez'. Nu am mai vorbit cu Bianca, pentru ca daca vorbesc cu ea, o calc in picioare. Ma deranjeaza ca m-a umilit atata vreme, cu mici prostioare. Am incercat sa ii spal imaginea. Sa nu mai apara in tabloide. De doua luni ma chinui sa ii obtin o bursa la Los Angeles. Poate ca inca mai simt ceva pentru ea. Vreau insa sa uit ca mai exista si vreau sa fac tot posibilul sa fac ca ea sa nu mai existe", a spus Botezatu, care concureaza la Dansez pentru tine.

Designerul nu a vrut sa dea mai multe detalii presei despre patania sa si a postat un mesaj sec pe Twitter: "Gata. Next", desi nu mai intrase pe contul lui din noiembrie 2009.

Pe de altă parte, Adrian Cristea e un mare iubitor al frumosului dambovitean si a avut tot felul de relatii cu domnite mai mult sau mai putin cunoscute.