Asociaţia Pro Bikers îi invită pe orădeni vineri la un marş pe două roţi. Ca de fiecare dată, Critical Mass va porni din Parcul Magnoliei şi se va încheia în Piaţa Unirii, participanţii pedalând pe traseul strada Transilvaniei – Bulevardul Dacia – Bulevardul Decebal – Tudor Vladimirescu. Evenimentul este programat să înceapă la ora 17.30.

La final, aşa cum s-au obişnuit, bicicliştii îşi vor ridica biţele deasupra capului, atrăgând astfel atenţia că şi ei fac parte din traficul rutier.

Acesta este primul marş biciclist din 2016. Ultimul eveniment a avut loc în septembrie anul trecut şi s-a lăsat cu scandal, după ce şeful italian al echipei de pietrari care lucra la pavarea Pieţei Unirii a forţat intrarea pe platoul de lângă Primărie, zonă în care circulaţia rutieră era interzisă la acea vreme, la volanul unei Dacii, forţându-i pe biciclişti să se dea la o parte şi chiar acroşând uşor un copil în vârstă de aproximativ 10 ani, care a şi căzut de pe bicicletă. Din fericire, acesta nu a fost, însă, rănit.