Joi seară, în jurul orei 19.30, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana i s-a cerut intervenţia în localitatea Cucuceni, comuna Rieni, unde şoferul unui tractor a rămas prins sub vehiculul care s-a răsturnat într-un şanţ.

Echipajul de descarcerare din cadrul staţiei Beiuş a ridicat tractorul din şanţul adânc de doi metri, astfel încât bărbatul de 58 de ani a putut fi scos de sub el.

Apoi, echipajul de prim ajutor din cadrul staţiei Ştei împreună cu un echipaj al Ambulanţei l-au resuscitat pe bărbat vreme de o oră. Manevrele de resuscitare au fost, însă, zadarnice, căci victima, aflată în stop cardio-respirator la sosirea salvatorilor, a murit.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei, agentul principal Ioana Lascău, a declarat, vineri, că accidentul s-a produs după ce victima, aflată la volanul tractorului, a pierdut controlul direcţiei. "Victima conducea un tractor fără cabină, a pierdut controlul vehicolului şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare, adânc de 2 metri, folosit pentru scurgerea apei pluviale. Leziunile suferite i-au provocat decesul", a arătat Ioana Lascău.