Pompierii bihoreni l-au salvat, luni după-masă, pe proprietarul unei case cuprinse de flăcări, din satul Livada de Bihor.

Bărbatul a fost evacuat de salvatori, după ce el însuși a dat foc casei, din neatenție: a lăsat o țigară nestinsă în interior, care a aprins mai multe deșeuri și obiecte din locuință.

„Ajunși la locul evenimentului, pompierii militari au salvat proprietarul, evacuându-l din camera lipită de cea cuprinsă de flăcări și au acționat pentru localizarea și lichidarea focarelor, reușind să stingă incendiul în mai puțin de 10 minute. Din fericire, nu au existat persoane rănite”, a transmis ISU Bihor.

Pagubele materiale ale incendiului au constat într-un dulap, o fereastră și deșeuri menajere din încăperea în care s-a manifestat incendiul.

Pentru salvarea bărbatului și lichidarea incendiului au intervenit trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și cu autospeciala de tip Abroll, care transportă cantități mari de apă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!