Concursul prin care BIHOREANUL oferă trei invitaţii de două persoane la premiera de gală a peliculei "Rocker" regizată de salontanul Marian Crişan s-a încheiat.

Concursul a fost lansat la începutul acestei săptămâni pe reţeaua de socializare Facebook, iar pentru a se înscrie, utilizatorii au trebuit să dea "like" şi "share" public la fotografia de concurs.

Vineri dimineaţă, la finalul campaniei, pe listă erau înscrişi valid 69 de concurenţi, care au fost "amestecaţi" de site-ul Random.org de trei ori pentru a alege cei trei câştigători ai unei invitaţii duble. Aceştia sunt: Mărcuş Bogdan, Cioara Lup Nicoleta şi Otto Kanduth.

Câştigătorii sunt aşteptaţi la redacţia BIHOREANUL (strada Primăriei, nr. 9) pentru a-şi ridica invitaţia în cursul zilei de vineri, iar dacă nu pot ajunge sunt rugaţi să anunţe acest lucru printr-un mesaj privat pe Facebook. În cazul în care vreunul dintre ei nu îşi ridică premiul, acesta va fi oferit următorului concurent de pe lista ordonată de site-ul Random.

Premiera de gală a peliculei "Rocker" va avea loc sâmbătă, 23 februarie, de la ora 20, la Cinema Cortina din cadrul Oradea Shopping City. La eveniment vor fi prezenţi atât regizorul Marian Crişan cât şi mai mulţi actori din distribuţia filmului.