În vârstă de doar 18 ani, bihoreanul George Puşcaş a debutat, miercuri seară, pentru echipa mare a clubului Internazionale Milano într-un meci oficial, în Cupa Italiei. George Puşcaş l-a înlocuit pe Mauro Icardi în minutul 89, în merciul câştigat de Internazionale Milano cu scorul de 2-0 în faţa Sampdoriei.

Fotbalistul crescut la FC Liberty a fost transferat în mai 2013 la clubul Internazionale Milano şi a jucat de atunci pentru echipa de tineret, reuşind să înscrie în total 16 goluri.

De asemenea, pe 30 decembrie 2014, George Puşcaş a debutat pentru echipa mare a Internazionale Milano, însă într-un meci amical pe care italienii l-au disputat împotriva echipei Paris Saint-Germain, într-un turneu de pregătire în Maroc.

În partida respectivă, fotbalistul bihorean şi-a împlinit un vis, acela de a juca împotriva atacantului său preferat, Zlatan Ibrahimovic.

Tot anul trecut, George Puşcaş a fost convocat, în premieră, la naţionala de seniori a României (pentru partidele cu Irlanda de Nord şi Danemarca), însă acesta nu a fost folosit pe teren de Anghel Iordănescu.

Citeşte povestea lui George Puşcaş în articolul: Bihoreanul din Calcio: Un tânăr fotbalist din Bihor face furori la echipa de tineret a legendarului club Internazionale Milano