Ești pasionat al băuturilor fine și vrei să participi la un eveniment inedit? BIHOREANUL și Salonului Vinurilor Millésime îți dau de băut. Dar nu oricum, ci cu clasă!

Demonstrează-ne că vrei, și poți câștiga invitații la salonul care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână în Cetate.

Tot ce trebuie să faci este să ne scrii, într-un comentariu pe site sau la postarea de pe Facebook, de ce anume vrei să mergi și poți câștiga câte două bilete de participare.

Este foarte important – și te rugăm să nu omiți – să treci în text și ziua în care vrei să mergi. 

Trei dintre cei mai inspirați cititori au șansa să câștige câte două invitații. Câștigătorii vor fi extrași joi seară.

Așa că nu ezita și înscrie-te în concurs!

Salonului Vinurilor Millésime se va desfășura de vineri până duminică în Cetatea Oradea. Nu mai puțin de 22 de producători de vinuri din România şi patru importatori vor prezenta peste 200 de vinuri "excelente", după cum a asigurat enologul Dorin Popa, iniţiatorul evenimentului.

Salonul Vinurilor Millésime este organizat de Asociaţia pentru cultura şi civilizaţia vinului Millésime, care din anul 2010 s-a dedicat culturii şi civilizaţiei vinului, educării consumatorilor şi promovării vinului românesc.

Biletul de intrare la o zi a Salonului de Vinuri costă 40 de lei dacă estre achiziţionat online, de pe pagina salonul.millesime.ro, respectiv 50 de lei dacă este cumpărat la faţa locului. De asemenea, un bilet de acces la toate cele trei zile ale salonului costă 100 de lei online, respectiv 125 de lei la faţa locului.

În prețul biletului, orădenii și turiștii vor primi câte un pahar și vor putea degusta și afla detalii despre peste 200 de vinuri.

Masterclass-urile se vor plăti separat. Participarea la unul dintre cele costă între 50 şi 100 de lei.

Află AICI mai multe despre eveniment!

UPDATE:

Am votat și am decretat: După ce au comentat, pe site sau pe pagina noastră de Facebook, câștigătorii concursului sunt utilizatorii: Abfrsm Raul, eu2018, care vor primi câte două invitații pentru ziua de sâmbătă, și Diana Vușcan, care merge, împreună cu cine vrea ea, duminică, la Salonul Vinurilor Millésime. Aceștia vor intra în posesia invitațiilor vineri, urmând să fie contactați în prima parte a zilei pentru detalii.