O seară super începe cu un film pe măsură! Câştigă şi tu două invitaţii la Cinema Palace Oradea şi poţi să vezi, însoţit de cine vrei tu, cele mai noi filme care rulează în cinematografe.

Tot ce trebuie să faci este să dai, până duminică seară, la ora 18, Like şi Share PUBLIC la fotografia de concurs lansată săptămâna aceasta pe pagina de Facebook a BIHOREANULUI şi poţi câştiga două dintre cele patru invitaţii la Cinema Palace din Lotus Center.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în aceeaşi zi, atât pe site-ul www.eBihoreanul.ro, cât şi pe Facebook, iar biletele le vor putea ridica de la casieria Cinema Palace, din Lotus Center, cu cartea de identitate.

De precizat că biletele se pot folosi de lunea până joia, la orice film care rulează în cinematograf, cu excepţia avanpremierelor! Mult succes!

Câştigătorii concursului de săptămâna aceasta sunt Romana Ioana Urs şi Claudiu Ghiulai.  Pentru a intra în posesia celor două bilete, aceştiat sunt invitaţi să se prezinte cu cartea de identitate la casieria Cinema Palace din Lotus Center, cel mai târziu până joi, 7 ianuarie 2016, inclusiv.