Bihorel a extras, miercuri, câştigătorul concursului care oferea o invitaţie de două persoane la Gala Premiilor lui Bihorel pentru anul 2012, un eveniment cu tradiţie în cadrul căruia şugubăţul personaj îi premiază pe mai marii oraşului care "au călcat strâmb" de-a lungul anului trecut, ocazie cu care Bihorel îşi va lansa propriul blog, www.bihorel.ro, la fel de incomod.

După cum ştiţi, concursul s-a desfăşurat pe portalul de socializare Facebook, unde tot ce au avut de făcut participanţii a fost să dea Like şi Share public la pagina lui Bihorel - http://www.facebook.com/bihorel.ro.

În competiţie s-au înscris valid 133 de persoane, din care, cu ajutorul site-ului Random.org, câştigător a fost desemnat dl Şerban Bârlău, care este aşteptat la sediul redacţiei din Oradea, strada Primăriei nr. 9, pentru a-şi ridica premiul constând într-o invitaţie de două persoane la Gala Premiilor lui Bihorel.

Petrecerea se va desfăşura joi seară, de la ora 19, la sala de evenimente a Lotus Center, într-o festivitate de cinci stele la care sunt invitate numeroase VIP-uri şi personaje din toate mediile. Astfel, joi seară staţi cu ochii pe www.bihorel.ro, pentru a vă ţine la curent cu detalii picante de la eveniment.