Există la Bucureşti o doamnă croitoreasă pe care am văzut-o de două ori. Pentru prima şi ultima dată. Se numeşte Dana Budeanu şi este varianta masculină a numitului Mircea Badea. Enervată la culme că Rareş Bogdan a spus despre primarul traseist Mihai Chirica că este un "Bolojan al Iaşului", doamna s-a apucat să-i ridice osanale primarului Oradiei.

Şi încă multe: "în starea de urgenţă omu’ a fost campion internaţional, intergalactic, numărul unu", este "ţiplă" – expresie folosită când cineva arată bine, este fără cusur -, "Bolojan e şmecher de 12 ani, trei mandate", "a făcut de-a rupt", "Bolojan e Dumnezeu, mă! E Dumnezeul vostru, al tuturor pe la PNL", "a rupt oraşul pă genunchi" şi "şterge cu voi toţi pe jos, nu vă e ruşine?", referindu-se la PNL-işti. 

Cum doamna este prietenă cu Gabriela Firea şi l-a lăudat pe Bolojan, am avut în primă instanţă temerea că lui Bolojan i s-o fi întâmplat ceva, iar acum este lăudat pentru meritele sale conform principiului: despre cei duşi, numai de bine. 

Citeşte mai departe, pe blogul lui Bihorel!

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare