Bihorel a obţinut (a se citi intuit) câteva fragmente din viitorul discurs al lui Ilie Bolojan la congresul PNL diin 25 septembrie, când liberalii vor trebui să-şi aleagă un nou preşedinte:

… Domnule Cîţu, nici nu vi s-a uscat cerneala pe carnetul de partid, şi deja vă vreţi preşedinte! Dacă pedeapsa pentru conducere sub influenţa alcoolului în SUA ar fi fost de 25 de ani de închisoare, Partidul Naţional Liberal ar fi avut azi o soartă mai bună.

 … felicit prezenţa la Finanţe a fostului PSD-ist Dan Vîlceanu, care provine dintr-o zonă eminamente liberală, cum e judeţul Gorj, şi îi doresc noi succese în afaceri mamei domniei sale în contractele pe care le va derula cu Statul Român.

… apreciez că în cărţi pentru postul de vicepreşedinte este şi actualul ministru de Interne, domnul Lucian Bode, pentru că de multă vreme n-am avut pe nimeni din judeţul Sălaj care să se facă de râs la nivel naţional.

… Noua stea a liberalismului este din nou madam Alina Gorghiu, care a prăbuşit partidul în 2016. E clar că sasul, care e sponsorul ei afectiv, nu are idei multe, dar măcar sunt fixe.

Citeşte-le şi pe celelalte, pe blogul lui Bihorel!

 

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare