Organizată cu ocazia împlinii a 10 ani de la înfiinţarea săptămânalului BIHOREANUL şi a unui an de la lansarea portalului www.ebihoreanul.ro, Gala premiilor lui Bihorel a reunit luni seară, la hotel Continental, lumea bună a oraşului la o petrecere-spectacol care s-a lăsat cu râsete şi voie bună.

Bihorel e cel mai cel! Şugubăţul personaj care umple de culoare, umor şi satiră, una dintre cele mai citite pagini din săptămânalul BIHOREANUL a împărţit şi anul acesta premii colaboratorilor săi şi VIP-urilor oraşului.

Organizată la hotel Continental, ediţia din 2010 a premiilor lui Bihorel a avut ca motive suplimentare de sărbătoare împlinirea a 10 ani de la primul număr al BIHOREANULUI şi a unui an de la lansarea propriului portal de ştiri.

La eveniment au luat parte, printre alţii, prefectul Gavrilă Ghilea, preşedintele Consiliului Judeţean Radu Ţîrle, primarul Ilie Bolojan, viceprimarul Gheorghe Carp, oameni de afaceri precum Alexander Mudura, Octavian Bara şi Andrei Bondor, magistraţi, poliţişti, politicieni, jurnalişti şi colaboratori ai săptămânalului BIHOREANUL.

Indiferent de poziţia socială, contul bancar sau culoarea politică, invitaţii au râs când cei prezenţi au primit premii, ori s-au fâstâcit când a fost dojeniţi, la rândul lor de către Bihorel.

Evenimentul a fost înregistrat şi va fi retransmis pe postul de televiziune TVS, lunea viitoare. Mai multe detalii despre cei care au fost premiaţi, şi mai ales cum, veţi putea afla atât de pe site-ul www.ebihoreanul.ro cât şi din ultima ediţie a acestui an a BIHOREANULUI, care va apărea săptămâna viitoare.