Toată floarea cea vestită a oraşului de pe Criş, cam 140 de persoane, a fost, joi seară, la sala de evenimente a Lotus Center pentru a lua parte la Gala Premiilor lui Bihorel pentru anul 2012 şi totodată lansarea noului site, www.bihorel.ro.

Evenimentul a fost unul cu ştaif şi a reunit deopotrivă VIP-uri din toate domeniile, de la justiţie până la administraţie şi politicieni, care au avut în comun dragul pentru umorul lui Bihorel dar şi buna dispoziţie.

Printre cei care au primit diplome de "premianţi" de la Bihorel s-au numărat şeful Administraţiei Domeniului Public, Liviu Andrica, patronul Selina, Beniamin Rus, rectorul Universităţii din Oradea, Constantin Bungău, judecătorul Mircea Puşcaş, de la Curtea de Apel, care n-a fost la eveniment fiind un tip mai reţinut, "uneori chiar de DNA", după cum a glumit anfitrionul serii, Mircea Chirilă -, consilierul local UDMR Sarkozi Zoltan, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Vasile Popa, şeful Poliţiei bihorene, chestorul Liviu Popa, primarul Ilie Bolojan sau preşedintele CJ Cornel Popa.

Unul dintre cei mai haioşi "încasatori" a fost Liviu Andrica, despre care BIHOREANUL a mai scris că nu demult a fost bătut în propria scară, şi care a primit premiul "Dă-i în buză din cambuză", alături de un box pentru autoapărare. "Mulţumesc, orice e de primit e bine venit. Mai puţin un pumn în gură", a răspuns el în acelaşi ton cu Bihorel.

Un moment inedit a fost şi cel în care senatorul Gavrilă Ghilea a fost chemat, în ritmurile melodiei "Podul de piatră", să ridice premiul "Pentru puhoi de norod / Am făcut gratis un pod", deoarece a preluat construcţia podului Macio din zona Dragoş Vodă, după ce constructorul italian a falimentat. Acesta a primit o casă de marcat cu care să rupă bilete la intrare pentru a-şi recupera investiţia, dar şi o ţeapă cu steagul Italiei.

Pe 2012, Omul anului a fost desemnat de Bihorel omul de afaceri de Zoltan Teszari, patronul RDS&RCS, pentru serviciile caritabile şi sponsorizările pe care le face pentru oraş.

După decernarea premiilor, cei prezenţi au fost invitat să guste din bucate alese, iar cheful s-a întins până în zori. Mai multe detalii de la eveniment, în numărul de luni al săptămânalului BIHOREANUL, dar şi pe www.bihorel.ro.

Vezi GALERIE FOTO, pe www.bihorel.ro!