Aţi aflat? Anul acesta, Bihorel a devenit deja adolescent! E drept, unul mult mai matur şi mai cu haz decât majoritatea celor de vârsta lui. Este, fără tăgadă, unul dintre cei mai iubiţi, dar şi cei mai controversaţi dintre cei de vârsta lui.

Pe 25 octombirie, şugubăţul personaj a împlinit, la fel ca întreaga echipă care stă în spatele ziarului BIHOREANUL, frumoasa vârstă de 15 ani. Momentul va fi celebrat cu fast marţi seară, pe 17 noiembrie, de la ora 19, la Teatrul Regina Maria, iar la petrecere sunt invitate personalităţi din toate domeniile: de la primari şi artişti, până la şefi de instituţii şi celebrităţi.

Dar şi tu poţi fi pe lista de oaspeţi! Pentru că vrea să aibă cât mai mulţi prieteni alături de el, Bihorel a lansat un concurs pe pagina de Facebook şi pune la bătaie nu mai puţin de 20 de locuri!

Eşti curios? Îţi place muzica bună? Vrei să vezi savurezi "live" momentul în care oficialii îşi primesc premiul mult aşteptat? Te invităm să fii alături de noi!

Tot ce trebuie să faci este să dai sfoară în ţară, adică LIKE paginii lui Bihorel şi SHARE PUBLIC imaginii de concurs lansate pe pagina lui de Facebook a Bihoreanului şi poţi primi o invitaţie cu 2 locuri la Gală. Câştigătorii vor fi extraşi luni, la prânz, cu ajutorul portalului random.org.

Bihorel promite un spectacol pe cinste, presărat cu amintiri, muzică şi, mai ales, cu glume bune din realitatea bihoreană.

Şi vă mai spunem atât: îşi vor da concursul artiştii din trupa Klezmer ActOradea, rockerul Călin Pop de la Celelalte Cuvinte şi "sfinxul" Dan Andrei Aldea. Glumele sunt marca Bihorel!