Bihorel comentează în felul său schimbarea lui Vlad Voiculescu de la conducerea Ministerului Sănătății. Află care a fost, în viziunea sa, și prima reacție a președintelui Klaus Iohannis, care sunt cerințele PSD, dar și poziția liberalilor!

1. Mafia din Sănătate dă de băut poporului, inclusiv fraierilor care se bucură de plecarea lui Vlad Voiculescu. Are şi de unde, că fură cam 3 miliarde de euro pe an.

2. Prima reacţie a lui Iohannis. "M-a întristat criza guvernamentală, mai ales acum, când mă bucur de ultimele zile de schiat din acest sezon. Am să convoc partidele la o discuţie, dacă se topeşte zăpada".

3. Marcel Ciolacu propune ca la Sănătate să fie numită Sorina Pintea, iar secretar de stat Florian Bodog.

4. Lui Raed Arafat i se pare normal ca, după ce el a adus spitalele mobile, tip ştift turcesc, cel demis să fie Voiculescu, iar directorul spitalului Foişor din Bucureşti să fie decorat cu Ordinul Lenin cu secere şi ciocane pentru modul în care a evacuat în miez de noapte spitalul pe care-l conduce.

5. Ştiţi care e asemănarea dintre un sombrero şi poziţia de ministru al Sănătăţii? Ambele sunt o pălărie prea mare pentru Vlăduţ Voiculescu.

Citiți mai mult pe Blogul lui Bihorel!

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare