Reprezentanţii Oficiului Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Cluj (OTIMMC) invită bihorenii la un seminar privind programele cu finanţări nerambursabile pentru IMM-uri.

Conform unui comunicat din partea organizatorilor, întâlnirea se va desfăşura miercuri, de la ora 12, în sala de conferinţe a Camerei de Comerţ şi Industrie Bihor, pe strada Roman Ciorogariu nr. 65, etaj 3.

"Tematica întâlnirii este prezentarea programelor cu finanţare nerambursabilă derulate de către Ministerul Economiei - Direcţia pentru IMM, prin OTIMMC, în anul 2013. Vor fi prezentate atât programele nou introduse, cât şi modificările (importante) aduse procedurilor de implementare a programelor de variantele pentru anul 2013, care urmeaza să fie lansate în scurt timp, precum şi alte informaţii relevante pentru întreprinzătorii locali", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Sunt invitaţi să participe la prezentare întreprinzători locali din toate domeniile, inclusiv cooperaţie, dar şi cei care vor să înceapă o afacere şi sunt în căutarea unor soluţii de sprijin financiar.

La finalul prezentărilor vor avea loc discuţii libere pe teme de interes pentru mediul de afaceri. Participarea este gratuită.