În organizarea Clubului Sportiv Inter Oradea şi a administratorilor Bazei Sportive a Tineretului, la această arenă sportivă se vor desfăşura începând din luna octombrie meciurile Campionatului Judeţean de minifotbal, o competiţie care va avea loc sub egida Federaţiei Române de Minifotbal.

Competiţia se doreşte a fi un bun prilej de mişcare, socializare, dar şi antrenament pentru anumiţi jucători, pentru că deşi este o întrecere rezervată amatorilor, poate reuni şi fotbalişti cu statutul de amatori proveniţi din ligile a IV-a şi a V-a.

În funcţie de numărul echipelor înscrise, va exista o serie sau mai multe, care se vor întrece între ele, în două faze, cea de-a doua fiind de play-off.

Toţi jucătorii participanţi vor fi legitimaţi la Federaţia Română de Minifotbal, în teren echipele vor fi formate din un portar şi cinci jucători de câmp, iar meciurile sunt programate pe cele 6 terenuri sintetice ale Bazei Sportive Tineretului.

O etapă va fi programată pe durata unei săptămâni, runda inaugurală urmând a avea loc în perioada 6-12 octombrie.

Înscrierile se fac până pe data de 5 octombrie, la Baza Tineretului sau prin telefon la coordonatorul competiţiei, Ion Dumitra, la numărul de telefon 0745/65.78.95.

După înscriere, unde nu se percepe nicio taxă, fiecare echipă va plăti 70 de lei pentru fiecare meci, taxă care include arbitrajul şi premiile de la final.

După încheierea campionatului, echipa câştigătoare va fi premiată cu diplomă, cupă, mingi, dar şi echipament sportiv. Pe de altă parte, învingătoarea turneului va primi dreptul de a participa la participa la turneul final al Campionatului Naţional de Minifotbal.