Ziua Naţională a României e sărbătorită de fiecare român cum ştie mai bine. Astfel, membrii Asociaţiei Descoperă România 4x4 invită toţi bihorenii la a doua ediţie a Marşului Tricolorului, adică un tur de oraş cu maşinile "decorate" cu drapelul naţional. Marşul va porni la ora 11 din sensul giratoriu de la intrarea în Sânmartin.

După turul oraşului pe patru roţi, asociaţia invită toţi orădenii la o plimbare pe jos pe Corso. Plimbăreţii vor fi ghidaţi de doi cai conduşi de călăreţi în costum popular. Totodată, organizatorii vor ca toţi participanţii la marş să cânte imnul României şi "Treceţi batalioane române Carpaţii" .

"Îi invităm pe toţi cei ce simt româneşte şi ştiu ce înseamnă 1 Decembrie şi tricolorul României să-şi arboreze acest simbol naţional pe maşină şi să vină în coloană alături de noi. Vă invităm de asemenea să fluturaţi tricolorul şi să cântaţi în grup pe toată distanţa pietonalului alături de semenii voştri, nu e greu, trebuie doar să fiţi români. La mulţi ani România, la mulţi ani români!", spun membrii Descoperă "România 4x4".