La doar o săptămâna de la intrarea în legalitate, organizaţia judeţeană a Partidului Poporului Dan Diaconescu (PPDD) a organizat o conferinţă de presă unde şi-a prezentat conducerea şi planurile de viitor.

Prima grijă a şefei PPDD Bihor, Irina Mihăieş, de profesie contabilă, a fost să spună că presa nu informează corect atunci când spune că formaţiunea lui Dan Diaconescu va face alianţe cu alte partide.

"Domnul Dan Diaconescu ne-a transmis să spunem clar că Partidul Poporului nu va face alianţă cu niciun partid. În 20 de ani partidele care s-au perindat la guvernare nu au făcut nimic pentru români. Tocmai de aceea nu vom face nicio alianţă şi le transmitem tuturor bihorenilor care sunt curaţi că sunt bineveniţi în partidul nostru", a spus Irina Mihăieş.

Alături de aceasta, din structura conducerii PPDD Bihor mai fac parte Gheorghe Brişcan - prim-vicepreşedinte, şi Cornel Togor - purtător de cuvânt.

Cel mai important lucru pentru PPDD, a mai spus Mărieş, este atragerea de noi membri, aşa că reprezentanţii organizaţiei vor "să iasă în stradă" pentru a vorbi cu bihorenii, deoarece partidul vrea să se pregătească pentru alegerile locale.

"Începând de miercuri vom ieşi în teren şi vom încerca să atragem cât mai mulţi membri în partid. Ne dorim să câştigăm viitoarele alegeri şi la următoarea conferinţă de presă vom prezenta şi propunerile noastre pentru Primăria Oradea şi şefia Consiliului Judeţean Bihor", a afirmat Irina Mihăieş.

Dealtfel, Mărieş a spus că PPDD vizează să aibă 9 consilieri locali în Oradea (aproape cât PNL în prezent), ea fiind temperată de purtătorul de cuvânt, care a afirmat că dacă s-ar reuşi câştigarea a doar 2 poziţii acesta ar fi deja "un lucru mare".

Conform conducerii PPDD Bihor, noua formaţiune are 1.527 membri în judeţ, precum şi 34 de organizaţii locale.