Sâmbătă și duminică au fost zile intense pentru pasionații tenisului de masă. 114 jucători au participat la o competiție de categoria A, organizată sub umbrela forului național AmaTur România, la Clubul de tenis de masă King Pong Oradea. Concursul a reunit jucători din mai multe județe ale țării, printre care câțiva jucători din top 15 al clasamentul AmaTur România.

Concurenții bihoreni, care au participat în număr mare, s-au prezentat foarte bine în competiție, astfel că au reușit să obțină rezultate bune la toate cele 4 categorii. În prima zi, la competiția de la categoria ”Elite”, bihorenii s-au clasat astfel: Gergely Anton, locul II, Cristian Savu, locul IV, Lilian Păruș, locul V. La categoria ”Open”, Doru Căvășdan s-a clasat pe locul V.

Dumincă, la categoriile ”Avansați”, doi bihoreni au avut prestații foarte bune: Palfi Zsolt, locul II, Coltău Aurica, locul IV. La categoria ”Hobby” întreg podiumul a fost adjudecat de bihoreni: Cristian Crișan, locul I, Kristof Daniel, locul II, Mangrau Nelu, locul III, Bara Titus, locul IV.

„A fost o competiție foarte reușită, mă bucur că am avut concurenți din mai multe localități din țară și că a fost ca de obicei o atmosferă încinsă pentru clasarea pe locurile cele mai bune. Le mulțumesc tuturor participanților și îi felicit pe toți bihorenii care s-au clasat pe poziții superioare în clasament. De fapt, îi felicit pe toți cei care iubesc acest sport și îl practică în mod constant”, a declarat Balogh Gergö, organizatorul competiției și proprietarul Clubului de tenis de masă King Pong Oradea.

Rodica Boitoș

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!