În dorinţa declarată de a lucra la imaginea clubului de fotbal, sub sloganul "Vă vrem alături de noi", tot lotul lui FC Bihor a fost prezentat, miercuri, elevilor de la "Mihai Eminescu".

S-au purtat discuţii cu elevii, unii dintre jucători au răspuns întrebărilor şi s-a cântat "La mulţi ani!" pentru Călin Fildan, portarul echipei FC Bihor sărbătorindu-şi ziua de naştere prin muncă, pe teren, în meciul cu U Cluj, câştigat de FC Bihor cu 2-1.

Componenţii lotului au jucat şi un meci cu echipele de gimnaziu şi de liceu ale şcolii. Scorul final a fost 3-2 pentru FC Bihor însă Ionel Danciar, arbitrul partidei, altfel angajat al lui FC Bihor, a anulat câteva reuşite ale fotbaliştilor pentru ofsaid, henţ sau orice altceva.

În pauza partidei Fildan a fost luat la ţintă de elevi la lovituri de pedeapsă iar catedra de educaţie fizică s-a ales cu un balon de toată frumuseţea, cu autografele tuturor jucătorilor.

De pe margine colegii au criticat jocul lui Lukacs, certându-l că ratează foarte mult. Până la urmă, la scorul de 2-1, Călin Fildan a intrat ca jucător de câmp şi a marcat cu o scăriţă de toată splendoarea, golul de 3-1.

În finalul partidei antreorul Dan Dobai a trimis în teren armele secrete, Stelian Farcău (antrenor second) şi Cornel Blejan (preparator fizic), în vreme ce "căpitanul" Bundea a dirijat de pe margine jocul echipei.

A fost doar prima serie a acestei acţiuni de promovare care va fi permanentizată de clubul orădean.