Comisia pentru Statutul Jucătorului din cadrul FRF a decis vineri în favoarea jucătorilor Ciprian Dianu, Daniel Lupaşcu şi Andrei Tânc, care au reclamat la FRF neplata salariilor pe ultimele trei luni. În urma acestei hotărâri, FC Bihor are la dispoziţie 30 de zile pentru a face dovada plăţii a două salarii către Lupaşcu şi a trei salarii către Dianu şi Tânc.

La comisia cu pricina mai sunt în derulare alte şase memorii depuse de Adrian Pascal, Daniel Ambruş, Claudiu Cozma, Laurenţiu Opriceană, Sorin Ban şi Florin Pop, ce vor fi discutate în această săptămână. 100% jucătorii vor avea câştig de cauză, pe baza precedentului creat.

Şi asta nu e totul, pentru că vestiarul fierbe. Un alt "contingent", format din Florin Ţârcă, Mitică Muscă, Paul Dumitru, Raymond Lukacs şi Ciprian Străuţ, vrea dreptate de la FRF. Astfel, numărul jucătorilor aflaţi în litigiu cu FC Bihor ar ajunge la 14!

Dintre jucătorii enumeraţi Pascal şi Ambruş au ajuns la Minerul Lupeni, Opriceană s-a transferat la Mureşul Deva, iar Străuţ este la Fortuna Covaci, însă nu doresc să lase în visteria Bihorului nici un leu din ceea ce consideră că li se cuvine.

Fost căpitan al FC Bihor în anii de glorie, Vova Tămaş, actualul director sportiv al clubului, e hotărât să facă plata unui salariu către jucătorii din lot în primele două zile ale acestei săptămâni.